Blog posts

Så fik jeg klippet min film

Hvordan er det nu man klipper film?

Jeg skal være klar til Brush up på mandag!

Jeg sidder lige og forbereder mig. Jeg glæder mig til at skulle til Brush Up hos Susanne Schwartzau. Det er nødvendigt for mig at holde mit værktøj i orden. Jeg underviser i at lave Marte Meo. Det er en fremragende feedbackmetode, hvor man bruger video. Jeg går til Brush up for at holde min Marte Meo værktøjskasse à jour. Så jeg vil gerne have film med på mandag, så jeg kan få feedback på den måde jeg underviser på. Jeg nyder at få inspiration og lytte til mine kollegaer, der også har deres materiale med.

Det er jo alt sammen vældig godt liiiige indtil jeg selv sad med min uredigerede film, OG HELT HAVDE GLEMT HVORDAN MAN KLIPPER FILM!! Hurra for YOU-tube, når teknikken driller. Jeg fik genopfrisket det, og har en film klar til Susannes feedback.

Og så kom jeg også til at tænke på, hvor godt det var, at have en aftale i kalenderen. Det betød, at jeg fik styr på mit værktøj! Og kom i tanke om, hvor sjovt det er at klippe film! https://selvindsigt.com/ www.praksisperspektiv.dk

On Key

Related Posts

Hvem får ordet?

Jeg har været til en rigtig god konference, hvor ministeren fik ordet. Det fik mig til at tænke på, hvem giver jeg ordet? Hvem giver

Relationer og hjemlighed

Et plejehjem er både en institution og et hjem, men det er også et sted med en masse relationer beboerne og personalet imellem. Vives nye

Bogideer og nytårshåb

Bogideer og nytårshåb

Lige nu er det januar med frost og høje smittetal, men det bliver ikke ved at være sådan. Jeg ser for mig, at der ligger