Det siger andre

Hanne er meget undersøgende (hele vejen rundt omkring borgeren – samspillet) positiv og nysgerrig. Etikken er med sammen med en stor faglig viden. Og ikke mindst tænker jeg, at der altid er dukket nye veje op, som Hanne inspirerer til, at vi kan afprøve efterfølgende. Hanne får en lethed ind, uden at underkende problematikkerne. ​​
Lone Thomsen
Leder
Rigtig god sparring ved Hanne og ros til undervisere trods Corona og online-møder. Konstruktiv og udviklende sparring fra Hanne i vores ledelsesgruppe.
Bettina
Leder og Deltager i organisatorisk forandringsforløb
Et ualmindeligt dygtigt menneske, med evnen til at gøre en forskel med sin faglighed, gennem sine meget stærke relationelle kompetencer og organisatoriske styrker.
Charlotte Kock Petersen
Plejehjemsleder
God og “levende” undervisning – god til at stille spørgsmål.
EFTER UNDERVISNINGSFORLØB
leder
Vi bruger Hanne Jensen som Marte Meo supervisor i Skovhuset. Hanne er en stærk praktiker med stor erfaring. Med sit skarpe blik for detaljen og sit overordnede helikopterblik, hjælper Hanne os med at få blik for det essentielle. Vi får tydeligt øje for målet, vejene derhen og de forhindringer, der kan spænde ben for de gode intentioner. Hannes supervision giver lyst og handlekraft til at gøre mere af det, der virkelig batter. Hanne er en behagelig supervisor. Hun skaber en stemning omkring sig, hvor alle får lyst til at komme til orde. Hun er skarp til at lytte og få øje på, hvad der rør sig underoverfladen. Sammen med Hanne spiller vi os selv stærke og tager den struktur og energi med ud i hverdagen – så vi med Marte Meo – kan gøre mere af det, der virker i en stor institution med mange dagsordener.
Eva Bladbjerg
Marte Meo Terapeut • Aktivitetsmedarbejder i Skovhuset